VINE A ANIMAR ELS JUVENILS AQUEST DISSABTE CONTRA EL PALAMÓS

Un duel amb regust a revenja.

Els juvenils del Flaçà  (10è / 1 punt) afronten aquest dissabte al Municipal (18h) un interessant partit contra el FE Palamós ( 7è / 2 punts)  . Un partit en el que tant els flaçanecs com els espordanesos buscaran la primera victòria de la temporada que, en dues jornades no han aconseguit i per això el suport de l’afició del Flaçà es funamental.

El partit s’enmarca en els actes de la Festa Major de Flaçà i esperem que els flaçanencs i flaçamenques vinguin al Municipal a animar el nostre equip.

Cinc jugadors del Flaçà ( Pacha, Quintana, Sergi, Essaga i Aaron)  vàren ser protagonistes el passat 10 de juny on ambdòs equips es van jugar la lliga (aleshores cadet) en l’ultim partit de la temporada passada i que finalment va caure del costat palamosí (1-2) i que finalment van assolir el campionat de lliga,

Aquesta temporada, tot i que  es mantenen els mateixos entrenadors, els dos equips han canviat gran part de les seves plantilles però mantenen la competitivitat i la rivalitat de la temporada passada.