RESUM DELS PARTITS DE FUTBOL-11

Disponibles d’alguns dels resums dels partits dels nostres equips de futbol 11

 

 

 

 

JUVENIL  0-8  AT.SANT PONÇ
Primers 15 minuts de partit casi de 10. Jugant molt bé i ben posicionats. Varis errors individuals imperdonables han inflat el resultat fins a 0-5 deixant a l’equip tocat. S’ha marxat al descans amb un 0-6. A la 2a part s’han fet canvis en el sistema renunciant a la sortida en curt i buscant jugar de mig camp endavant. Tot i que la cosa no ha acabat de funcionar, sí que ha ajudat a que fins al minut 87 ens hagin fet només un gol. En aquest minut han marcat el 0-8 definitiu.

 UD CASSÀ   0-5   CADET 
Victòria plàcida dels cadets en un partit en que es va haver de lluitar més contra la pluja, el vent i el fred que contra un rival que va plantejar un partit ultradefensiu amb onze jugadors defensant.
Els nostres van moure la pilota intentant obrir la linia rival i va ser al minut 25′ que Essaga va obrir la llauna. Biel (39′) amb un golàs va acabar amb les espectatives rivals. Al segon temps Gerard (42′, 59′) i Artur (72′) es van encarregar de tancar un marcador que, en circumstàncies normals podia haver estat més ampli per la proposta local.
Ara toca recuperar forces i a disfrutar del MIC

INFANTIL  0-4  EF SANT FELIU