MALA JORNADA PEL EQUIPS DE FUTBOL 11

CADET 0 – 4  FC VILABLAREIX

Hem sortit derrotats des de el minut 1. A la 1a part s’ha jugat amb prou intensitat i ha estat igualat, amb un 0-1 en contra fruit més de mala sort que pas d’encert del rival. Només començar la 2a part ha arribat el 0-2 per errada en defensa i d’aquí ja ha vingut un joc derrotista. Molts errors defensius i la falta de finalització de l’equip han portat el partit al 0-4 final. Resultat ampli pel que s’ha vist al camp contra el líder, un equip molt berruer i provocatiu.
Sense buscar excuses, toca treballar fort aspectes individuals i col.lectius

INFANTIL 0-4 UCE CELRÀ

 

ALEVÍ A 2-4 CEE MONTESSORI

Partit molt bo,sobretot el tercer temps  en el que hem remuntat i hem aconseguit empatar el partit.
Llàstima de l’últim quarto.  Partit a partit es va veient la millora.

CP BELL.LLOC 4-4  ALEVÍ B

 

PENYA BONS AIRES  4 – 7 BENJAMÍ

Partit molt ben disputat per part dels dos equips, on avui els nostres han anat a per totes i sobretot buscaven refusar ràpidament la pilota de l’àrea pròpia o donar sortida pel contraatac. Hem començat amb un gol matiner però ens hem confiat i s’ha girat el marcador. Tot i així, no hem parat de provar-ho sobretot en la tercera i quarta part. També cal dir que per fi hem tingut una mica la sort de cares. Vull donar les gràcies als jugadors i als seus pares pel suport d’avui.

ESCOLETA  3-0  VILABLAREIX 

Partit molt controlat desde el principi, partit plàcid i tranquil. Moltes millores de bona part de l’equip I defensivament molt i molt bé millorarem l’atac tot i això 3-0 . Els tres gols d’en Joan.