INFANTILS I CADETS GUANYEN ELS SEUS PARTITS (0-1) I (9-0) RESPECTIVAMENT.

Infantils i Cadets guanyen els seus respectius partits. Els infantils aconsegueixen tres punts importantíssims per la moral de l’equip i els cadets segueixen al capdavant de la classificació amb 9 punts, disset gols a favor i cap en contra.

 

 CADET   9-0   GLOBAL PALAMÓS CF
Bon partit dels cadets davant un equip de la part baixa de la classificació. L’equip ha treballat des del minut 1 amb humilitat i de seguida han arribat els dos primers gols. S’ha arribat al descans amb 3-0 i amb el partit controlat. Els canvis a la segona part han donat aire fresc a l’equip, tot i que quatre dels jugadors van jugar ahir amb els juvenils, però la feina feta en els entrenaments de la setmana han donat els seus fruits i amb triangulacions i bon posicionament s’han aconseguit sis gols més fins a arribar al 9-0.

RCDE ESCOLA COSTA BRAVA   0 – 1   INFANTIL
Primera victòria treballada contra un equip que la jugava molt i volia tenir la pilota, a la primera part i els primer 15 minuts de la segona vam intentar jugar alguna pilota des de darrera sense massa encert, la majoria no arribavan a bon port però ho seguiem intentant. L’esforç va ser enorme per intentar-ho, però després d’un penal en contra, aturat per Marc Planas, l’equip va fer un pas enrera per intentar encaixar cap gol. No va ser vistós amb el joc però vam tenir 4 ocasions i una d’elles va ser el gol q ens donava la primera victòria de la temporada. Molt content amb els nanos, a seguir treballant que la idea del principi s’ha de fer bona i anar-la millorant.