FILOSOFIA

FILOSOFIA DE CLUB

 

El CE Flaçà és una entitat sense ànim de lucre on la prioritat és la iniciació i la formació de nens i nenes i creiem fermament que la evolució en la pràctica del futbol va lligada a la evolució com a persones. Darrera de tot hi ha el compromís de la no exclusió de cap nen/a per motius esportius i per això hem creat un model formatiu on no hi tenen cabuda diferències ideològiques, racials o de gènere i formem als nostres jugadors/es amb resposabilitat i amb la educació en vers els altres com a valor esencial per la pràctica de l’esport.

Companyerisme, disciplina, afany de superació, fortalesa davant les adversitats i sacrifici, son altres dels valors importants pel nostre club i ensenyem als nostres jugadors/es a competir admetent les seves errades i a corretgir-les, donant suport al nostre jugador tant en la vessant humana com en la esportiva ,ensenyant a competir responsablement i amb estima als colors que representen.

La qualitat esportiva es important, però encara ho es més la imatge i el respecte dels nostres jugadors als rivals, àrbitres i al públic.

El CE Flaçà es quelcom més que un club de futbol, es la via per aprendre a jugar a futbol amb tot allò que representa i una continuació de l’ensenyament del nen/a després de la família i l’escola.

Comptem amb entrenadors titulats i amb experiència i actuem com a equip per tal de que la nostra comunicació ajudi al pacticant de l’esport a evolucionar com a futbolista i com a persona.

ÀREA ESPORTIVA – CE FLAÇÀ

web oficial CE Flaçà