EMPAT DELS CADETS I DERROTES DELS INFANTILS I JUVENILS

CADET 3-3 SP.VIDRERENCA
Després d’una primera part on els nostres jugadors han sortit poc concentrats, el rival ha fet dos gols que mai haguessin arribat en circumstàncies normals. Al segon temps la cosa ha canviat, i l’equip ha competit fins a remuntar el partit i posar-lo 3-2, amb gols d’Arnau, de penal, i dos d’Eric, la insistència i el joc directe del rival ha fet que arribés l’empat a tres definitiu.
Molt marge de millora i moltes coses a corregir.

Triangular Juvenils:
Sant Ponç 1 – 0 At Banyoles
At Banyoles 7 – 0 Flaçà
Sant Ponç 4 – 1 Flaçà

1r partit desastrós. No s’ha posat intensitat, falta de recolzaments i poca combinació col.lectiva.

2n partit bastant bo. S’ha tocat molt la pilota i hem sortit jugant. Hem arribat amb pilota controlada a zona 3 vàries vegades i en una d’elles ha arribat el gol. Ells n’han fet 2 a pilota parada. S’ha de treballar molt encara però si juguem com al segon partit farem coses bones

INFANTIL  1-4 FC VILABLAREIX.
Hem tingut molts alts i baixos i ens n’anavem a mitja part amb un 1-2 al marcador. L’equip ha sortit una mica millor a la 2na part que a la primera, pero hem tornst a tenir alts i baixos i del 2-2 hem passat a l’1a3 i després, tot hi tenir alguna ocasió, el cansansi i el desanim han pogut amb nosaltres. Toca mirar endevant, seguir treballant i quedar-se amb els moments on els jugadors hi han posat ganes per seguir millorant. Poc a poc anirem millorant..!