CRÓNIQUES DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

Ja pots llegir les cròniques d’alguns dels partits que els nostres equips han jugat el pasat cap de setmana.

 

 

 

CADET 6-2 AT.BISBALENC
Bon partit dels cadets davant el Bisbalenc. L’equip ha fet els seu joc habitual de triangulació i ha jugat amb total tranquil-litat sense veure perillar el partit en cap moment tot i que els visitants s’han posat amb un 2-1 al marcador. Al segón temps l’equip ha mostrat superioritat i ha aconseguit ampliar el marcador fins el 6-2 final. Ara a disfrutar del pont i a preparar el dificilíssim partit del dia 17 de desembre al camp del Gironès-Sàbat (segon classificat a la lliga). Gols: Essaga (3), Eric (2) i Gerard.

BENJAMÍ A  5-1  CD BESCANÓ
Bonissim partit del benjami on tots els 8 jugadors hi han posat el màxim d’esforç i intensitat a dins del camp. Seguirem treballant!

VETERANS  3-3 VET.MONELLS
Cada partit anem millorant,jugant millor i amb mes comfiança,jugant aixi les victories arribaran

ALEVÍ B  7-7  P.SANTJOANENC
Grandissima remontada jugant molt be a fútbol.
Seguirem treballant perque els empats es converteixin en victoria.
Felicitar el nanos per l esforç i el treball realitzat

CD BESCANÓ  3-3  ALEVÍ A
Empat final en un partit, amb bones estones de bon joc i altres no tan bons. Bon inici de partit per anar guanyant clarament, pero la manca d’encert a porteria podriem sentenciar el partit, 1-2 al descans. Inici controlat en la tercera part pero dos errors evitables, 3-2 en contra. Empatem rapidament i casi guanyem amb dos jugades clares al final del partit.