CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Disponibles algunes de les cròniques dels partits jugats aquest cap de setmana pels equips del CE Flaçà.

 

 

 

 

CADET  2-2  EMF CALONGE-SANT ANTONI 
Partit molt intens el que s’ha jugat avui al Municipal davant un equip que ha fet un joc directe i que s’ha trobat amb un gol al minut 1. La expulsió de Biel al 16′ ha posat les coses encara més difícils i el rival ha fet el segon gol. Un gol d’Essaga al minut 38 i la expulsió d’un jugador visitant posava al Flaçà al partit.
La segona part el domini ha estat local i novament Essaga ha empatat el partit. L’àrbitre ha expulsat Lechado i a un altre jugador visitant.
Al final, un empat amb regust a victòria i que fa que, una setmana més, l’equip sigui líder de la categoria.

ALEVÍ A  7-0  AE SANT GREGORI
Partit fluix davant el cuer de la categoría, que nomes en la 3r i 4rt part s’ha jugat com calia. Es pot fer molt mes.

UCE CELRÀ  12-0  JUVENIL
Derbi força calmat i respectuós. Vam aguantar el 0-0 25 minuts però varis errors individuals imperdonables van provocar una pluja de gols acabant la 1a part 7 a 0. A la 2a part vam sortir concentrats i amb ganes de fer-ho el millor possible però les expulsions del porter Juncà i del central Alex (amb faltes totalment justificades i sense maldat) ens van deixar l’equip amb 9 i el resultat va acabar amb 5 gols més tot i la lluita dels jugadors. A la segona part vam intentar jugar una mica però ahir cap dels dos equips va jugar a res.
Bona actitut i esforç dels jugadors no recompensada per com he dit, errors individuals garrafals

ALEVI B  0-4  AT.SANT PONÇ
Molt bona primera i segona part aguantant el 0 -0 ,apartir d aqui s ha deixat de creure i s han perdut les posicions i ens a condicionat el partit. Seguirem treballant per aguantar l actitud les 4 parts perque no passi això.