BONA PARTICIPACIÓ DELS CADETS AL MIC

L’equip cadets ha participat aquesta setmana al torneig de futbol formatiu més prestigios del món.

CE FLAÇÀ  0-3 MACCABI YAFO

L’equip va començar el torneig una mica neguitòs i fruit d’aquest neguit va arribar la primera derrota davant el Maccabi Yafo d’Israel (0-3) a Fornells de la Selva.

CE FLAÇÀ  1-0  MEYRIN FC

Tocava intentar la proesa en el segón partit que l’equip jugaría al Municipal de Llagostera aquest cop el rival era el Meyrin FC suis. El Flaçà va sortir endollat i va ver un gran partit . Un gol d’Edi va posar avantatge pels verd-i-blancs i que va servir per aconseguir la primera victòria del campionat (1-0).

USA SOCCER STARS 2-0 CE FLAÇÀ

La victòria davant els suïssos donava opcions reals de classificació per la fase final de la competició. El Flaçà s’enfrontava als nord americans del USA Soccer Stars, però dos gols en disset minuts van sentenciar el partit (2-0) i enviaven al nostre equip a la fase de consolació.

CE FLAÇÀ  1-0  ADELAIDE UNITED

L’aventura del nostre cadet continuava i el repte era aconseguir la classificació pels vuitens de final de la fase de consolació del MIC. El nou rival era l’Adelaide United i el partit es jugava a Hostalric. El Flaçà va lluitar de valent i aquesta lluita va donar resultat. Un gol d’Ermengol donava la victòria als flaçanencs (1-0), tot i haver de jugar molts minuts amb deu jugadors després de la expulsió molt rigurosa d’Essaga.

CIBAO FC  3-1  CE FLAÇÀ

La victòria davant els australians donava accès als pretesos vuitens de final a Sant Feliu de Guixols. El rival, el Cibao FC dominicà. El partit va estar marcat pel bon joc del rival i el cansament acumulat dels nostres jugadors que, tot i el gol d’Essaga, no va poder fer res per evitar la derrota (3-1).

Al final, una molt bona participació al MIC dels nostres valents jugadors que ha acabat la seva participació amb un balanç de dos victòries i tres derrotes.