HISTÒRIA

EL CLUB

 

 

El Club Esportiu Flaçà es va federar l’any 1947,d’això fa 69 anys

 

Per resumir la seva història cal recordar el primer camp anomenat Salvador Torras Domenech, les seves dimencions eren petites i el terreny de joc en pendent, des de la Colònia cap a la via del tren. Estava envoltat de xiprés i amb uns vestuaris, que tot i les seves petites dimensions eren un luxe en aquell temps.

 

Una de les fites més gran del club, va ser el sots-campionat de Catalunya d’aficionats, havent disputat la final davant de l’equip d’aficionats del F.C. Barcelona a Sant Joan de les Abadesses, on tot i la inferioritat, el Flaçà va donar la cara en tot moment.

 

L’actual camp, que en el dia de la seva inauguració (17-04-1994) era de terra. després de treballar-hi colze a colze entre jugadors, socis, col.laboradors, directius, i amb l’implicació i ajuda de l’ajuntament, aquest 2015 s’ha pogut estrenar el desitjat terreny de joc amb gespa artificial. Això ha donat un impuls qualitatiu el club, el que fa que actualment disposem de  6 equips de futbol base, més l’equip d’aficionats de 4rta. Catalana.

 

Cada any es celebra el Memorial Miquel Ribera i Cabó, qui va ser a més de jugador, una peça importantíssima dintre la junta, tant com a secretari i en els seus ultims anys com a president. També s’ha cel.lebrat durant l’estiu i les festes de Nadal del passat any,els campus de tecnificació de futbol, portats a terme per l’empresa Football Technics Costa Brava.

 

L’actual junta directiva està formada per:

 

President: Esteve Oliveras.

Sots-president honorífic: Joaquim Falgàs

Secretari: Xevi Canals.

Tresorer: Esteve Saus

Vocal 1: Lluis Planchart

Vocal 2: Esteve Ribera

Vocal 3: Albert Solà

Vocal 4:  Sergi Oliveras

Vocal 5: Quim Payet

Vocal 6: Didac Nonell

Vocal 7: Josep Llaussàs

 

Una coordial salutació

 

 

 

Esteve Oliveras.

Deixa un comentari

CE Flaçà